FAQ

Wat moet ik meebrengen?

Wat mag niet?

Hoeveel ruimte krijg ik?

De minimumtafelruimte die voorzien wordt is 90cm breed en 80cm diep. Dit is meer dan genoeg voor je scherm, toetsenbord, muis, etc. plus nog wat armruimte natuurlijk. Je computer kan je achter je scherm of naast de tafel op de grond zetten.
Afhankelijk van aantal inschrijvingen en waar je zit in de zaal, is het mogelijk dat je iets meer ruimte zal krijgen.

Kan ik op het internet?

Ja.
We voorzien een breedbandverbinding van 200mbit. Opgepast, deze wordt gedeeld door alle deelnemers, dus je werkelijke snelheid zal meestal een stuk lager liggen.

Zal ik verhongeren of uitdrogen?

Dat lijkt onwaarschijnlijk.
Je zal doorlopend eten, drank, snacks, etc. uit een uitgebreid aanbod kunnen aankopen aan de bar. Dit alles natuurlijk aan studentvriendelijke prijzen.

Hoe gebeurt betaling van voedsel & drank?

Er wordt gewerkt met een intern betalingssysteem.
Iedereen krijgt een persoonlijk kaartje met een barcode. Telkens je iets gaat halen, scan je deze even en wordt je bestelling automatisch verrekend. Betalen doe je dan achteraf.

Mag ik toch mijn eigen eten meebrengen?

We gaan je niet tegenhouden om dat te doen, maar vragen om toch eerder gebruik te maken van ons aanbod en ter plaatse te kopen. Het is sowieso veel handiger om lokaal aan te kopen dan alles mee te moeten sleuren voor een weekend.

Wat doe ik als ik moe word?

Slapen wordt meestal aangeraden op dit moment.
Ofwel ga je naar jouw kot of dat van een vriend, ofwel rust je wat uit in de zaal zelf. Opgepast: wij voorzien wel ruimte om je leggen, maar het is aan jou om een slaapzak en/of veldbed mee te brengen. Hou er ook rekening mee dat de rustruimte in dezelfde zaal is als de LAN zelf: als je niet kan slapen met achtergrondlawaai of licht, zoek je misschien best je eigen accomodatie.

Is er bewaking voor mijn spullen?

Iedereen is verantwoordelijk voor zijn eigen materiaal. Breng dus geen waardevolle dingen mee die je niet nodig hebt en hou je portefeuille, gsm, etc. altijd bij de hand.
De organisatie houdt wel een oogje in het zeil, maar we zijn niet verantwoordelijk als er toch iets verdwijnt.

Zijn er ook andere activiteiten?

We voorzien een aantal tafels waaraan je niet-elektronisch spellen kan spelen, bijvoorbeeld met kaarten of een bordspel. Je kan ze ook gebruiken om op je gemak te eten, als je dat liever niet aan je computer doet.
Daarnaast zullen we ook een paar randcompetities organiseren, die het hele weekend doorlopen. Dit zijn dingen die niet veel tijd in beslag nemen en je terloops voor de fun kan doen.

Zijn bezoekers toegelaten?

Bezoekers mogen overdag en tijdens de avond binnen; 's nachts wordt niemand binnengelaten die geen deelnemer is.
Bezoekers mogen enkel toekijken tijdens het gamen, ze mogen geen gebruik maken van de plaats en het materiaal van een ingeschreven deelnemer. Het staat ze natuurlijk wel vrij om aan een lege tafel te gaan zitten en eten of drank te kopen bij de organisatie: we moedigen dit zelfs aan ;-).